Ny sajt

© Jenny Enochsson

Jag har precis skaffat en ny skrivarblogg: https://jennyenochsson.com/. Välkommen dit!

Givetvis kommer Tistelblomma att finnas kvar. Tistelblomma är ju en litterär mötesplats för flera personer även om jag driver den. I snart ett år har åtskilliga intressanta författare bidragit med texter och/eller blivit intervjuade; det finns massvis med nya och äldre pärlor i arkivet. Roligt!

Eftersom Tistelblomma är en plats för flera personer behöver jag en sajt där jag enbart fokuserar på mitt skrivande och mina litterära projekt. Tidigare hade jag ju också en egen hemsida. Sedan tog jag bort den eftersom jag tänkte att det nog räckte med Tistelblomma. Men på sistone har jag märkt att jag behöver en helt egen sida. Det känns dessutom mer logiskt att dela upp innehållet.

Jag har förresten flyttat över fem inlägg från Tistelblomma till den nya sajten. Reflektioner om mitt skrivande som jag har ägnat lite extra tid åt: ”Impressionistisk stil”, ”Stämning”, ”Redigering”, ”Intuition” och ”Varför skriver du?”. Hädanefter kommer jag alltså att publicera den sortens reflektioner och annat som rör mitt skrivande och mina skrivprojekt på https://jennyenochsson.com/. Jag hoppas att du som läser Tistelblomma även vill följa det som händer på min nya skrivarblogg.