Radernas recension

Tack så mycket Susanne (Raderna) för din fina recension! Här nämns Carsten Palmer Schales, Henrik Johanssons, Julia Mäkkyläs och mitt (tack för det) bidrag. Recensionen publicerades just på Instagram. Här är den alltså:  

Jag gillar antologier som den här, med bidrag från olika mer eller mindre etablerade författare. Ofta är det nya bekantskaper. Så är det också med Masken rämnar, som innehåller dikter och noveller av 22 för mig okända författare. Det är överlag trevlig läsning, men det är svårt att prata om helheten när delarna är så olika. Jag tänker att jag lyfter fram några av de dikter och noveller som fastnade hos mig.

Jag tycker mycket om Carsten Palmer Schales dikter. Underfundiga och kul! Gillar också Henrik Johanssons berättelse om Else, nunnan och dikten – och en relation som tar sin början? Hokori Poi av Julia Mäkkylä är en smått absurd berättelse om en ohärlig granne. Och sist av alla Jenny Enochssons novell om hotelldirektören, receptionisten och deras underliga mellanhavanden. Men som sagt, även som helhet är det trevlig läsning!

Tack @tistelblommaforlag för att jag fick läsa!