Om omnämnande

© Jenny Enochsson 2020

Det finns ganska många recensioner av Masken rämnar. Jätteroligt! Recensionerna är skrivna av bokbloggare. Det är väldigt spännande att läsa omdömena och få reda på vilka favoriter de olika bokbloggarna har.

Jag har funderat lite på det här med positivt omnämnde i recensionerna. Vissa bidrag har blivit omnämnda någon eller till och med några gånger. Min egen text har hittills nämnts en gång. Sedan finns det tyvärr en del som inte har fått någon feedback ännu. Med betoning på ännu. Det betyder inte att de skulle vara sämre. Absolut inte. Det handlar snarare om att människor har olika smak. Någon popularitetstävling är det inte tal om, tack och lov.

Personligen anser jag att samtliga bidrag i Masken rämnar förtjänar beröm; det var ju jag som valde ut dem. Men naturligtvis har jag favoriter. En del av dessa har fått beröm av bokbloggare. Intressant nog har några av mina favoriter inte nämnts en enda gång. Så, ja, smaken är delad och det är ju tur. Vilka bidrag gillar jag bäst då? Det tänker jag inte avslöja här. 😉