Om antagningen

Jag tänkte klargöra två saker angående antagningen av bidrag till Tistelblomma förlags antologi Masken rämnar. Detta för att reda ut vissa missförstånd som har dykt upp …

Det är ingen tävling. Vissa bloggare har skrivit på sina hemsidor att det är en tävling. Själv tycker jag inte att det stämmer även om jag förstår hur de tänker. Jag väljer helt enkelt ut de noveller och dikter jag vill ha med i e-boken. Man vinner inga priser, men det är naturligtvis väldigt roligt att få medverka i denna unika antologi.

Jag läser, antar och refuserar inkommande bidrag kontinuerligt. Det betyder inte att det är svårare att bli antagen om man skickar bidrag nu mot slutet. Deadline är alltså första april. Om precis en vecka! Jag läser allting noga och märker ganska snart vad som passar Tistelblomma förlag. Inriktningen, originell och mångbottnad, är ju rätt speciell. Det kommer mängder med bidrag och endast ett fåtal av dessa kan vara med i e-boken. Jag gissar på att det rör sig om högst tio procent.

Stort tack till alla som skickar texter och/eller visar intresse för detta spännande projekt!