Deadline närmar sig

© Jenny Enochsson 2012

Deadline för Masken rämnar närmar sig på allvar! Just nu har jag därför mycket att göra och så lär det vara även i april. Det är mycket jobb, men samtidigt väldigt roligt. Jag planerar att ge ut denna suveräna antologi i maj.

Att läsa och skriva dagligen är ett grundläggande behov för mig och därför ser jag till att hinna med det också.

Just nu läser jag om alla noveller, kortromaner och dramer av min absoluta favorit Anton Tjechov. Jag tröttnar aldrig trots att jag läst dem flera gånger. Hans verk är komplexa, komiska och lyriska. Stilen är koncis. Tjechov är alltså helt i min smak!

Jag skriver noveller som ska ingå i samlingen jag planerar att ge ut i slutet av 2021. Novellformen känns som min grej, minst sagt. Jag älskar att komponera dessa berättelser, stryka och komprimera.