Tistelblomma förlag

Tistelblomma är hädanefter ett förlag och inte en litterär sajt. Noveller, dikter och reflektioner som tidigare har skickats till sajten finns nu på sidan Inlägg. Tistelblomma förlag tar alltså endast emot bidrag till planerade antologier.

Orsaken till att jag uteslutande satsar på Tistelblomma förlag är att intresset för antologin Masken rämnar är så stort. Oväntat stort! Jag kommer att ge ut skönlitterära antologier en gång per år. Dessutom kommer jag förstås att publicera mina egna böcker. Du hittar Tistelblommas e-böcker här.

Tistelblomma förlag är ett oberoende förlag som ger ut originella och mångbottnade e-böcker. Det rör sig alltså om antologierna med texter av olika författare och mina egna böcker. Förlaget tar inte emot manus, förutom bidrag till kommande antologier.

Vänligen,

Jenny Enochsson, Tistelblomma förlags redaktör