Tistelblomma förlags första boksläpp!

I dag släpps romanen Skogen bakom muren! Tistelblomma förlags första bokutgivning. Riktigt spännande. Skogen bakom muren finns nu som e-bok hos nätbokhandlarna:


Beskrivning;

Nina har just lämnat sambon Patrik och sin sömngångaraktiga tillvaro i Uppsala. Nu vill hon känna sig levande igen. Hon har flyttat till designern Agnetas och konstnären Leifs villa i Tuvåker och arbetar som deras assistent. Nina känner sig hemma i naturreservatet bakom trädgårdsmuren. Däremot har hon svårt för parets villa, där inomhusluften förblir instängd även när fönstren står på vid gavel. Hon blir förälskad i Sture som bor mitt i naturreservatet. Av en slump blir de två indragna i Leifs och Agnetas otrohetsspel.

Skogen bakom muren är en kort, tät roman. Den genomsyras både av mörk, bisarr humor och allvar. Liv och anti-liv är bokens tema.